slider01
slider07
slider05
slider04
slider03
slider06
Aannemingsbedrijf Gebr. C & M Korevaar

Aannemingsbedrijf Gebr. C&M Korevaar BV is een familie-onderneming waarin slagvaardigheid, flexibiliteit en betrokkenheid de onderneming kenmerken. Het verregaand bouwtechnisch inzicht en ervaring binnen de onderneming samen met de vakbekwame medewerkers waarborgen het vakmanschap van Gebr. C&M Korevaar BV.

Gebr. C&M Korevaar BV legt zich vooral toe op kleinschalige bouwprojecten, in de ruimste zin van het woord, maar ook de constructie van complete woningen en een bedrijfshal zijn al gerealiseerd. Voor een kennismaking met de diverse bedrijfsactiviteiten verwijzen we naar het onderdeel bedrijfsactiviteiten.

Aannemingsbedrijf Gebr. C&M Korevaar BV streeft naar kwaliteitsborging en persoonlijk contact, zowel richting opdrachtgever als personeel. Verder zorgt het bedrijf voor continuïteit van de bedrijfsactiviteiten door het geven van vakgerichte opleidingen voor schoolverlaters en kortdurende stageplaatsen voor leerling-personeel. Hierdoor is Gebr. C&M Korevaar BV door Fundeon aangewezen als erkend leerbedrijf.

De broers Cees en Martin Korevaar waren allebei in loondienst van een Giessenburgse aannemingsbedrijf, voordat zij besloten hun eigen zaak op te richten. In deze periode hebben zij een schat aan ervaring en kennis opgedaan op het gebied van metselwerk en kleinschalige bouwconstructies. Het ondernemerschap stroomde toen al door de aderen en het zou ook niet lang duren voordat hun eigen bedrijf van start ging. Dit gebeurde op 1 mei 1998, en bestond toen nog uit twee medewerkers: zijzelf. Spoedig groeide het bedrijf uit tot een volwassen onderneming met meerdere werknemers in dienst.

Aannemingsbedrijf Gebr. C&M Korevaar BV zal zich ook de komende jaren blijven ontwikkelen in vakmanschap, en zich blijven profileren als een maatschappelijk betrokken onderneming. Parallel aan deze ontwikkeling zal professionaliteit en persoonlijk contact voorop blijven staan.

Laatste nieuws

 • Te bouwen woning Van Peet-Damsteeg

  Op Donderdag 7 Oktober jongslede zijn wij met de heiwerkzaamheden begonnen met de te bouwen woning in Giessen-Oudekerk.  
 • Woning familie Prins Papendrecht

  In september 2020 zijn wij begonnen bij de familie Prins, een te bouwen woning. Voor de zomervakantie 2021 hebben wij dit prachtige huis opgeleverd. Bedankt voor deze mooie opdracht!    
 • Interne verbouwing Vissersdijk te Gorinchem.

  Begin Oktober zijn we gestart met een interne verbouwing te Gorinchem. Wij mogen hier de gehele woning moderniseren naar de smaak van de klant. Bedankt voor het vertrouwen in Gebr. C&M Korevaar.
 • Verenigingsgebouw Giessenburg afgerond.

  Begin Mei hebben we het verenigingsgebouw van  Zwembad de Doetse Kom opgeleverd. We hebben er met elkaar een prachtig gebouw van gemaakt waarin diversen verenigingen hun hobby kunnen uitoefenen. Een gebouw waarop heel Giessenburg trots kan zijn!
 • Dakopbouw familie Korevaar Giessenburg

  Begin november hebben we de dakopbouw van familie Korevaar opgeleverd. Wat een extra ruimte gaf dit op zolder. Wij wensen jullie veel plezier van jullie nieuwe kamer.
 • Bouw bedrijfspand te Groot-Ammers

  Na de kerst hopen wij te starten met het bedrijfspand in Groot-Ammers waar meerdere bedrijven hun intrek zullen nemen. Wat een super mooi project voor ons, bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf.
 • Bouw woning familie Hoogendoorn

    Eind november zullen wij beginnen met het heiwerk voor de woning te Giessen-Oudkerk. Inmiddels ligt de fundering en de vloer op zijn plek, en zijn we begonnen met het lijmen van de binnenmuren.
 • Woning Papendrecht 2de verdiepingsvloer Familie Prins

    Vrijdag 20 november gaan wij de 2de verdiepingsvloer storten bij de familie Prins in Papendrecht.  verder zijn wij ook begonnen met het metselen van de buitengevels en zal over 2 weken de kap worden gezet.

Aannemingsbedrijf Gebr. C & M Korevaar B.V.
Nijverheidsweg 4a
3381 LM Giessenburg
t: 0184 - 659 149

 

Aannemingsbedrijf Gebr. C & M Korevaar B.V.


Nijverheidsweg 4a
3381 LM Giessenburg


t: 0184 - 659 149

e: info@aannemingsbedrijfkorevaar.nl

 

 

© 2022 Gebr. C & M Korevaar | Gemaakt met door COMMPRO